Save the date !  AA Nederland Conventie – 12 oktober 2019

Beste AA vrienden en vriendinnen,

De voorbereidingen voor de AA Nederland Conventie 2019 zijn inmiddels weer in volle gang. Graag nodigen we jou en alle andere herstellende fellows en fella’s hiervoor op zaterdag 12 oktober a.s. weer van harte uit. Dit jaar ontmoeten we elkaar op Landgoed Zonheuvel in Doorn(Link opent in nieuw tabblad)Andere locatie, andere datum. Nieuwe impulsen die ons een mooie dag gaan brengen.

Het thema in 2019: “Feest van herstel”

Herstel is vaak een moeilijk, ingrijpend proces. Het kost al onze kracht om de focus te blijven houden op het vooruitzicht van een beter, gelukkiger nuchter leven. We zijn bezig om afscheid te nemen van een langdurige periode vol eenzaamheid, achterdocht en donkere wolken. Stukje bij beetje leren we weer te lopen met het hoofd omhoog, bevrijd, met de blik naar voren. Dat mag gevierd worden! Want herstellen is ook leren genieten van de nieuw verworven vrijheden. Een feest! Van het uitzicht op een leven met keuzes en verbinding. Wat is een mooier moment om dit samen te vieren dan onze jaarlijkse Conventie?

Samen met jou kijken we graag naar de kracht van het (nieuwe) leven. Deel je geluk en ervaringen met je mede AA’ ers. Help elkaar om de vreugde en hoop in het leven te zien. Kom 12 oktober naar de Conventie. Met elkaar maken we er een feestelijke dag van.

Conventie 2019

De conventiecommissie, is bezig een inspirerende conventie op te zetten. Het programma omvat o.a. (jonge) sprekers, themameetings, diverse workshops met daarin aandacht voor altijd gewenste onderwerpen alsmede een aantal nieuwe inzichten. Maar bovenal:
Het samen vieren van ons herstel! We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Koop je ticket met € 2,50 korting!

Niets zo vervelend als wachten om een mooie dag te beginnen. Voorkom dus oponthoud bij de entree op 12 oktober. Klik hier (link opent in nieuw tabblad) om je ticket online met korting te kopen Dan betaal je € 10,- entree in plaats van € 12,50.

Met warme groet en tot ziens in Doorn op 12 oktober 2019

AA Nederland Conventie Commissie 2019

Disclaimer
Algemene Voorwaarden
© Copyright – Anonieme Alcoholisten Nederland 2005-2020